Рецепт Рисові роли ПП фото

Рисові роли ПП
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Зелень, Крупи, Мал, Рисовий папір
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Страви з начинкою, Роли

Рисові роли - відмінна ідея для повноцінного перекусу при ПП. Блюдо порадує своїм смаком, воно малокалорійне. А ще рисові роли це барвисте блюдо, яке, до того ж, готується легко.

Рисові роли (або, як їх ще називають, спринг-роли) - блюдо азіатської кухні. Тонкі млинці з рисового паперу з хрусткою начинкою з овочів, свіжої зелені і м'яса дуже смачні і швидко готуються. Вони ідеальні для тих, хто стежить за своєю фігурою і дотримується правильного харчування. А як приготувати рисові роли ПП, дивіться в покроковому рецепті.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Перець - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Рисовий папір - 4-6 штук
  • Зелень - 1 пучок (базилік, Braai, петрушка)
рисові роли ПП - фото крок 1
Ось такий набір продуктів потрібен для приготування рисових ролів ПП.
рисові роли ПП - фото крок 2
Куряче філе розрізаємо на дві частини. Потім кожну філешку злегка відбиваємо і посипаємо сухим базиліком. І відкладаємо їх в сторону.
рисові роли ПП - фото крок 3
Огірок можна почистити від шкірки, а потім нарізати тонкою соломкою.
рисові роли ПП - фото крок 4
У перців видаляємо насіння, нарізаємо їх теж тонкою соломкою.
рисові роли ПП - фото крок 5
Морквину можна натерти на тертці для корейської моркви або нарізати тонкою соломкою.
рисові роли ПП - фото крок 6
Тепер беремо шматок пергаменту в два рази більше, ніж філе. Викладаємо на край листа філе і накриваємо його іншою частиною паперу.
рисові роли ПП - фото крок 7
Викладаємо філе в пергаменті на суху розігріту сковороду без масла, смажимо з двох сторін по 4 хвилини на середньому вогні.
рисові роли ПП - фото крок 8
Коли філе охолоне, нарізаємо його на тонкі смужки.
рисові роли ПП - фото крок 9
Приступимо до підготовки рисового паперу. У широку велику миску наливаємо теплу воду, занурюємо рисовий папір на 15 секунд.
рисові роли ПП - фото крок 10
Потім викладаємо начинку на рисовий папір: спочатку базилік і кінзу або петрушку.
рисові роли ПП - фото крок 11
А потім кілька соломок огірка, перцю, морквини і курячого філе.
рисові роли ПП - фото крок 12
Тепер рисовий папір необхідно акуратно загорнути в тугий конвертик, як голубці.
рисові роли ПП - фото крок 13
Подають рисові роли цілими, або ж нарізають їх навскоси, щоб була видна начинка.

Схожі рецепти