Рис з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Завжди зберігаю в коморі баночку тушонки. Так, на всякий випадок. Якщо потрібно що-небудь дуже швидко приготувати, вона стає у нагоді. Подобається готувати рис з тушонкою. Це ситно і корисно.
Пропоную вам швидкий рецепт, як приготувати рис з тушонкою. Це займе мінімум часу, а результат сподобається кожному. Ситне блюдо на кожен день часто виручає мене, коли я в розгубленості не знаю, що приготувати на обід. Подавайте до столу гарячим зі свіжою зеленню і салатом з овочів.
- Мал - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Каррі - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Консервований - 1 штука
1
Рис промийте під проточною водою. Цибулю і моркву подрібніть.
2
У глибокій товстостінній сковороді підігрійте рослинне масло і додайте цибулю. Підсмажуйте 5 хвилин.
3
Додайте моркву і готуйте ще 3 хвилини.
4
Покладіть в сковороду тушонку і готуйте 5 хвилин.
5
Додайте рис і спеції. Готуйте ще 3 хвилини.
6
Налийте в сковороду гарячої води стільки, щоб вона покрила повністю рис і тушонку.
7
Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до готовності.
8
Смачного!