Рис варений розсипчастий
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Хочете навчу, як приготувати рис варений розсипчастий? Тоді запам'ятовуйте цей рецепт. Насправді тут нічого складного, з процесом впорається без праці навіть новачок на кухні. Рекомендую!
Насправді, ніяких секретів в цьому рецепті немає. Результат залежить від декількох моментів - якості крупи, промивання і томління на повільному вогні. От і все, що потрібно зробити, щоб отримати ідеальний рис. Але про все розповім по порядку.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - За смаком (для подачі)
1. Крупу потрібно промити кілька разів, щоб вода була абсолютно прозорою.
2. Після обсушити трохи рис і викладіть в каструлю.
3. Додайте необхідну кількість води і сіль. Поставте каструлю на вогонь.
4. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і млоїте, поки вода повністю не википить. Перемішувати рис в процесі не потрібно!
5. Готовому рису дайте постоять еще минут 5, після перемішайте акуратно і перед подачею можете додати вершкове масло.
Смачного!
Смачного!