Рис Тяхан з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили здивувати свою половинку оригінальним блюдом, яке не тільки викликає апетит, але і прекрасно його втаязикє, то дивіться, як приготувати рис Тяхан з овочами. Це дуже смачно!
Перед вами чудовий рецепт, який розповість, як приготувати рис Тяхан з овочами. У ньому використовується досить велика кількість інгредієнтів. Серед них овочі, які завжди можна придбати на ринку або в супермаркеті. Замість традиційного ріпчастої застосовується солодкий червоний лук. Бальзамічний оцет і соєвий соус створюють ароматний букет, який з додаванням цукру надає страві кисло-солодкий смак.
- Мал - 400 грам
- Креветки - 200 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Перець болгарський зелений - 1 штука
- Томати - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Кріп зелений - За смаком
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Бальзамічний соус - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сушений часник - За смаком

1. Почистіть червоний солодкий лук. Потім тонко наріжте його півкільцями. Поставте відварюватися рис.

2. Помийте болгарський перець. Видаліть плодоніжки. Очистіть від насіння. Потім наріжте тонкими смужками.

3. Помийте помідори. Видаліть з них м'якоть з насінням. Тонко поріжте смужками.

4. На розігріту сковорідку влийте рафінована олія. Викладіть нарізані овочі. До нудиться овочів додайте бальзамічний оцет, соєвий соус, одну столову ложку цукру. Продовжуйте томити овочі без кришки.

5. Візьміть очищені креветки і з'єднайте їх з овочами. Розмішайте і млоїте на маленькому вогні. Очистіть пару зубчиків часнику. Дрібно його порубати і відправте на сковорідку до решти інгредієнтів. Томіть без кришки. Додайте сушений часник з травами.

6. Помийте і обсушіть гілочки кропу. Дрібно наріжте їх. Покладіть його в сковорідку до інших овочів.

7. Попередньо відварений рис з'єднайте з загустілого овочами і креветками. Добре перемішайте і прогрійте рис в овочах. Подавайте блюдо до столу в теплому вигляді. Смачного.