Тяхан з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Японська кухня завжди стояла осібно на світовій кулінарній карті. Пропоную вам спробувати приготувати японський рис - Тяхан з овочами.
Опис приготування:
Приготувати хороший вечеря по-японськи не так складно. Уважно вивчіть рецепт приготування Тяхан з овочами і за справу! Достаток овочів робить блюдо дуже соковитим і ситним. Нижче представлений покроковий рецепт приготування тяхяна з овочами. Удачі на кухні і в житті!
- Печериці - 400 грам
- Кабачки - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Помідор - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Соус соєвий - За смаком
Відваріть рис.
Наріжте гриби.
Обсмажте на оливковій олії.
Наріжте кубиками кабачки.
Морквину нарізаємо кубиками. Помідори так само. Часник - дрібно.
Яйця збийте виделкою в гуртку.
У підсмажені гриби додайте моркву і кабачки.
Тепер додайте помідори і часник. Вогонь невеликий.
Вливаємо яйця, перемішуємо.
Через пару хвилин додайте рис.
Смажимо ще 5 хвилин. Ретельно все перемішуємо. Соєвий соус до смаку.
Тяхан з овочами готовий!