Рецепт Тяхан з овочами фото

Тяхан з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Крупи , Мал
Страви без випічки
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Японська кухня завжди стояла осібно на світовій кулінарній карті. Пропоную вам спробувати приготувати японський рис - Тяхан з овочами.

Опис приготування:

Приготувати хороший вечеря по-японськи не так складно. Уважно вивчіть рецепт приготування Тяхан з овочами і за справу! Достаток овочів робить блюдо дуже соковитим і ситним. Нижче представлений покроковий рецепт приготування тяхяна з овочами. Удачі на кухні і в житті!

  • Печериці - 400 грам
  • Кабачки - 200 грам
  • Морква - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Мал - 1 Склянка
  • Соус соєвий - За смаком
тяхан з овочами - фото крок 1
Відваріть рис.
тяхан з овочами - фото крок 2
Наріжте гриби.
тяхан з овочами - фото крок 3
Обсмажте на оливковій олії.
тяхан з овочами - фото крок 4
Наріжте кубиками кабачки.
тяхан з овочами - фото крок 5
Морквину нарізаємо кубиками. Помідори так само. Часник - дрібно.
тяхан з овочами - фото крок 6
Яйця збийте виделкою в гуртку.
тяхан з овочами - фото крок 7
У підсмажені гриби додайте моркву і кабачки.
тяхан з овочами - фото крок 8
Тепер додайте помідори і часник. Вогонь невеликий.
тяхан з овочами - фото крок 9
Вливаємо яйця, перемішуємо.
тяхан з овочами - фото крок 10
Через пару хвилин додайте рис.
тяхан з овочами - фото крок 11
Смажимо ще 5 хвилин. Ретельно все перемішуємо. Соєвий соус до смаку.
тяхан з овочами - фото крок 12
Тяхан з овочами готовий!

Схожі рецепти