Тяхан з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційний рецепт приготування Тяхан з куркою до вашої уваги. Китайська кухня завжди вміла приємно дивувати, спробуйте здивувати себе і своїх близьких і ви!
Опис приготування:
Тяхан з куркою - популярне китайське блюдо. Відрізняється від традиційного рису, який роблять у нас, багатьма інгредієнтами і неперевершеними смаковими якостями. Увага! Постарайтеся не пересушити під час готування курячу грудку, це дуже важливо. Спробуйте приготувати Тяхан з куркою в домашніх умовах, ніхто не залишиться байдужим, гарантую!
- Мал - 1 Склянка (довгозерний )
- Куряче філе - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Імбир - 1 Чайна ложка (дрібно нарізану, свіжий)
- Перець червоний - 1 штука (солодкий)
- Квасоля стручкова - 200 грам
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Відваріть рис.
Нарізаємо філе довгими смужками. Якщо потрібно відбиваємо.
Обсмажуємо з двох сторін. Солимо, перчим. Викладаємо на тарілку.
На цій же сковороді смажимо яйця. Приправити сіллю і poperčite. Яйця повинні обсмажити, як на фото.
Додайте зелену цибулю і імбир, перемішайте.
Додайте на сковороду рис, перець порізаний кубиками і квасоля. Смажимо кілька хвилин і додаємо соєвий соус, файл і цукор. Перемішуємо, смажимо ще кілька хвилин.
Тяхан з куркою готовий!