Тяхан з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний рецепт приготування Тяхан з куркою до вашої уваги. Китайська кухня завжди вміла приємно дивувати, спробуйте здивувати себе і своїх близьких і ви!
Тяхан з куркою - популярне китайське блюдо. Відрізняється від традиційного рису, який роблять у нас, багатьма інгредієнтами і неперевершеними смаковими якостями. Увага! Постарайтеся не пересушити під час готування курячу грудку, це дуже важливо. Спробуйте приготувати Тяхан з куркою в домашніх умовах, ніхто не залишиться байдужим, гарантую!
- Мал - 1 Склянка (довгозерний )
- Куряче філе - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Імбир - 1 Чайна ложка (дрібно нарізану, свіжий)
- Перець червоний - 1 штука (солодкий)
- Квасоля стручкова - 200 грам
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

Відваріть рис.

Нарізаємо філе довгими смужками. Якщо потрібно відбиваємо.

Обсмажуємо з двох сторін. Солимо, перчим. Викладаємо на тарілку.

На цій же сковороді смажимо яйця. Приправити сіллю і poperčite. Яйця повинні обсмажити, як на фото.

Додайте зелену цибулю і імбир, перемішайте.

Додайте на сковороду рис, перець порізаний кубиками і квасоля. Смажимо кілька хвилин і додаємо соєвий соус, файл і цукор. Перемішуємо, смажимо ще кілька хвилин.

Тяхан з куркою готовий!