Рецепт Тяхан з куркою фото

Тяхан з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Крупи , Мал
Страви без випічки
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Традиційний рецепт приготування Тяхан з куркою до вашої уваги. Китайська кухня завжди вміла приємно дивувати, спробуйте здивувати себе і своїх близьких і ви!

Опис приготування:

Тяхан з куркою - популярне китайське блюдо. Відрізняється від традиційного рису, який роблять у нас, багатьма інгредієнтами і неперевершеними смаковими якостями. Увага! Постарайтеся не пересушити під час готування курячу грудку, це дуже важливо. Спробуйте приготувати Тяхан з куркою в домашніх умовах, ніхто не залишиться байдужим, гарантую!

  • Мал - 1 Склянка (довгозерний )
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 2 штуки
  • Імбир - 1 Чайна ложка (дрібно нарізану, свіжий)
  • Перець червоний - 1 штука (солодкий)
  • Квасоля стручкова - 200 грам
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
тяхан з куркою - фото крок 1
Відваріть рис.
тяхан з куркою - фото крок 2
Нарізаємо філе довгими смужками. Якщо потрібно відбиваємо.
тяхан з куркою - фото крок 3
Обсмажуємо з двох сторін. Солимо, перчим. Викладаємо на тарілку.
тяхан з куркою - фото крок 4
На цій же сковороді смажимо яйця. Приправити сіллю і poperčite. Яйця повинні обсмажити, як на фото.
тяхан з куркою - фото крок 5
Додайте зелену цибулю і імбир, перемішайте.
тяхан з куркою - фото крок 6
Додайте на сковороду рис, перець порізаний кубиками і квасоля. Смажимо кілька хвилин і додаємо соєвий соус, файл і цукор. Перемішуємо, смажимо ще кілька хвилин.
тяхан з куркою - фото крок 7
Тяхан з куркою готовий!

Схожі рецепти