Рибний пиріг на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг готується дуже швидко, тому що використовується готове листкове тісто і рибні консерви. Виходить дуже смачний пиріг, який сподобається все вашій родині.
Одне з чергових страв в моїй холостяцьким кухні - це рибний пиріг на швидку руку. Листкове тісто завжди є в морозилці, консервована риба - в ящику. Беремо, буквально 10 хвилин старань, ставимо в духовку - і смакуємо дуже смачну трапезу. Особисто мене рецепт рибного пирога на швидку руку завжди виручає в тих випадках, коли готувати щось більш складне дуже лінь, але їсти все-таки хочеться. Сподіваюся, і вас цей рецепт теж буде виручати
- Листкове дріжджове тісто - 700 грам
- Рибні консерви в маслі, банки - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
Листкове тісто тонко розгортаємо. Більшу частину тіста кладемо на змащений маслом деко.
Змішуємо рибну консерву, відварений до готовності рис і дрібно нарізану цибулю. Солимо, перчим, додаємо спеції. Отриману начинку рівномірно розподіляємо по тесту.
Частину, що залишилася тесту нарізаємо на смужки і сіточкою викладаємо на начинку.
Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Готово!