Риба з ананасами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Риба з ананасами - смачне, красиве і просте в приготуванні блюдо, яке точно отримає компліменти за святковим столом. Рибка виходить дуже соковита, ніжна і ароматна.
Дуже цікаве блюдо. Аромат і смак непередаване! Така рибка стане цвяхом святкового столу, хоча готується надзвичайно просто. Ділюся рецептом, як приготувати рибу з ананасами в духовці.
- Файл Хека - 3 штуки
- Ананас - 1 банку
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Лук наріжте кубиками.
Моркву натріть на крупній тертці.
Цибулю і моркву обсмажте в сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Сир натріть на крупній тертці.
Солона риба, посипте спеціями. Викладіть у форму для запікання змащену маслом.
На рибу викладіть смажену морква з цибулею.
Зверху викладіть ананас нарізаний шматочками.
Посипте сиром. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів.
Запікайте 25-30 хвилин.
Риба з ананасами готова.
Смачного!