Рецепт Риба під соусом в мультиварці фото

Риба під соусом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Фрукти
Роздільне харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати рибу під соусом в мультиварці. Це мій імпровізований рецепт. Але можу запевнити, що риба виходить дуже ніжною, соковитою. На гарнір у мене картопляне пюре.

Опис приготування:

До такої рибку добре підходять і інші гарніри - Мал, кускус, а таже овочеві салати і лаваш. Спробуйте готувати її по-різному, і ось побачите, як по-іншому заграються смаки рибки в поєднанні з різними продуктами!

  • Лосось - 3 штуки (стейки)
  • Апельсин - 1 штука (середнього розміру)
  • Картопля - 3 штуки (середнього розміру)
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Часник - 2 штуки(2 зубчики)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Білий перець - 1 За смаком (мелений)
  • Чорний перець - 1 За смаком
  • Розмарин - 1 За смаком (гілочки або порошок)
  • Свкжій кріп - 1 пучок
  • Сіль - 1 За смаком
риба під соусом в мультиварці - фото крок 1
Для початку підготуйте рибу. Обмийте і висушіть шматочки, натріть сіллю з усіх боків і відкладіть.
риба під соусом в мультиварці - фото крок 2
Займіться приготуванням маринаду. Видавіть сік апельсина в миску, додайте туди гірчицю, білий і чорний перець за смаком, подрібнений часник, розмарин за смаком і подрібнені зубчики часнику. Надішліть рибу в маринад, залиште так на 30-50 хвилин.
риба під соусом в мультиварці - фото крок 3
Тим часом приготуємо гарнір - картопляне пюре. Очистіть картопля, поріжте його невеликими шматочками і поставте варитися до готовності в підсолену воду. Коли картопля звариться, додайте до нього вершкове масло і молоко, розімніть товкачем в ніжне пюре.
риба під соусом в мультиварці - фото крок 4
Замариновану рибку будемо готувати в мультиварці. Для цього змастіть її оливковою олією, викладіть стейки в чашу і залийте маринадом. Увімкніть режим"Гасіння" і готуйте рибу близько 30 хвилин.
риба під соусом в мультиварці - фото крок 5
Готову рибу акуратно дістаньте лопаткою з мультиварки, щоб не пошкодити її. На блюдо викладіть картопляне пюре, рибу, прикрасьте все зеленню.

Схожі рецепти