Риба під соусом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати рибу під соусом в мультиварці. Це мій імпровізований рецепт. Але можу запевнити, що риба виходить дуже ніжною, соковитою. На гарнір у мене картопляне пюре.
До такої рибку добре підходять і інші гарніри - Мал, кускус, а таже овочеві салати і лаваш. Спробуйте готувати її по-різному, і ось побачите, як по-іншому заграються смаки рибки в поєднанні з різними продуктами!
- Лосось - 3 штуки (стейки)
- Апельсин - 1 штука (середнього розміру)
- Картопля - 3 штуки (середнього розміру)
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Часник - 2 штуки(2 зубчики)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Білий перець - 1 За смаком (мелений)
- Чорний перець - 1 За смаком
- Розмарин - 1 За смаком (гілочки або порошок)
- Свкжій кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 За смаком

Для початку підготуйте рибу. Обмийте і висушіть шматочки, натріть сіллю з усіх боків і відкладіть.

Займіться приготуванням маринаду. Видавіть сік апельсина в миску, додайте туди гірчицю, білий і чорний перець за смаком, подрібнений часник, розмарин за смаком і подрібнені зубчики часнику. Надішліть рибу в маринад, залиште так на 30-50 хвилин.

Тим часом приготуємо гарнір - картопляне пюре. Очистіть картопля, поріжте його невеликими шматочками і поставте варитися до готовності в підсолену воду. Коли картопля звариться, додайте до нього вершкове масло і молоко, розімніть товкачем в ніжне пюре.

Замариновану рибку будемо готувати в мультиварці. Для цього змастіть її оливковою олією, викладіть стейки в чашу і залийте маринадом. Увімкніть режим "гасіння" і готуйте рибу близько 30 хвилин.

Готову рибу акуратно дістаньте лопаткою з мультиварки, щоб не пошкодити її. На блюдо викладіть картопляне пюре, рибу, прикрасьте все зеленню.