Рецепт Риба під маринадом фото

Риба під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морква, Цибуля, Судак
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Прості гарячі страви завжди будуть популярні, якщо ми говоримо про щоденної готування. Часто хочеться з'їсти що-небудь звичне і неймовірно смачне всій семьyoй.Вот варіант такого блюда.

Тому пропоную вам дізнатися про те, як приготувати рибу під маринадом. Спочатку ми її обсмажити, а потім вона вже буде настоюватися в холодильнику. Я вибрала в якості головного інгредієнта судака, можна спробувати і іншу. Страву можна їсти як в холодному вигляді, так і в теплому.

  • Судак - 1 кілограм (філе)
  • Морква - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 250 грам
  • Томатна паста - 200 грам
  • Оцет 3% - 150 мілілітрів
  • Перець горошком - 6 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
риба під маринадом - фото крок 1
Rиbu чистий, промийте і наріжте шматочками. Посоліть і поперчіть її. Залиште на 30 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 2
Потім кожен шматочок обваляйте в борошні.
риба під маринадом - фото крок 3
Розігрійте масло в сковороді. Обсмажте рибу з обох сторін до готовності протягом 7 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 4
Тепер приготуйте маринад. Почистіть і наріжте півкільцями цибулю.
риба під маринадом - фото крок 5
Морква почистіть і промийте. Натріть її на крупній тертці.
риба під маринадом - фото крок 6
Обсмажте цибулю протягом 5 хвилин в маслі. Потім додайте до нього моркву. Перемішайте, і готуйте ще 5 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 7
Додайте томатну пасту. Смажте овочі 6 хвилин, помішуючи.
риба під маринадом - фото крок 8
Потім влийте воду. Гасіть все разом 5 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 9
Тепер додайте цукор, лавровий лист, перець горошком, сіль, гвоздику і оцет. Гасіть ще 10 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 10
Залийте готовим маринадом рибу. Остудіть блюдо. Залиште його на 4 години в холодильнику. Потім можете підігріти і пробувати.

Схожі рецепти