Рецепт Риба під маринадом фото

Риба під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля , Судак
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Прості гарячі страви завжди будуть популярні, якщо ми говоримо про щоденної готування. Часто хочеться з'їсти що-небудь звичне і неймовірно смачне всій семьyoй.Вот варіант такого блюда.

Опис приготування:

Тому пропоную вам дізнатися про те, як приготувати рибу під маринадом. Спочатку ми її обсмажити, а потім вона вже буде настоюватися в холодильнику. Я вибрала в якості головного інгредієнта судака, можна спробувати і іншу. Страву можна їсти як в холодному вигляді, так і в теплому.

  • Судак - 1 кілограм (філе)
  • Морква - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 250 грам
  • Томатна паста - 200 грам
  • Оцет 3% - 150 мілілітрів
  • Перець горошком - 6 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
риба під маринадом - фото крок 1
Rиbu чистий, промийте і наріжте шматочками. Посоліть і поперчіть її. Залиште на 30 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 2
Потім кожен шматочок обваляйте в борошні.
риба під маринадом - фото крок 3
Розігрійте масло в сковороді. Обсмажте рибу з обох сторін до готовності протягом 7 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 4
Тепер приготуйте маринад. Почистіть і наріжте півкільцями цибулю.
риба під маринадом - фото крок 5
Морква почистіть і промийте. Натріть її на крупній тертці.
риба під маринадом - фото крок 6
Обсмажте цибулю протягом 5 хвилин в маслі. Потім додайте до нього моркву. Перемішайте, і готуйте ще 5 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 7
Додайте томатну пасту. Смажте овочі 6 хвилин, помішуючи.
риба під маринадом - фото крок 8
Потім влийте воду. Гасіть все разом 5 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 9
Тепер додайте цукор, лавровий лист, перець горошком, сіль, гвоздику і оцет. Гасіть ще 10 хвилин.
риба під маринадом - фото крок 10
Залийте готовим маринадом рибу. Остудіть блюдо. Залиште його на 4 години в холодильнику. Потім можете підігріти і пробувати.

Схожі рецепти