Риба під маринадом
(покроковий рецепт з фото)
Прості гарячі страви завжди будуть популярні, якщо ми говоримо про щоденної готування. Часто хочеться з'їсти що-небудь звичне і неймовірно смачне всій семьyoй.Вот варіант такого блюда.
Тому пропоную вам дізнатися про те, як приготувати рибу під маринадом. Спочатку ми її обсмажити, а потім вона вже буде настоюватися в холодильнику. Я вибрала в якості головного інгредієнта судака, можна спробувати і іншу. Страву можна їсти як в холодному вигляді, так і в теплому.
- Судак - 1 кілограм (філе)
- Морква - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 250 грам
- Томатна паста - 200 грам
- Оцет 3% - 150 мілілітрів
- Перець горошком - 6 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Гвоздика - 4 штуки
- Борошно - 200 грам
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 50 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
Rиbu чистий, промийте і наріжте шматочками. Посоліть і поперчіть її. Залиште на 30 хвилин.
Потім кожен шматочок обваляйте в борошні.
Розігрійте масло в сковороді. Обсмажте рибу з обох сторін до готовності протягом 7 хвилин.
Тепер приготуйте маринад. Почистіть і наріжте півкільцями цибулю.
Морква почистіть і промийте. Натріть її на крупній тертці.
Обсмажте цибулю протягом 5 хвилин в маслі. Потім додайте до нього моркву. Перемішайте, і готуйте ще 5 хвилин.
Додайте томатну пасту. Смажте овочі 6 хвилин, помішуючи.
Потім влийте воду. Гасіть все разом 5 хвилин.
Тепер додайте цукор, лавровий лист, перець горошком, сіль, гвоздику і оцет. Гасіть ще 10 хвилин.
Залийте готовим маринадом рибу. Остудіть блюдо. Залиште його на 4 години в холодильнику. Потім можете підігріти і пробувати.