Рецепт Риба пангасіус в духовці фото

Риба пангасіус в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Пангасіус, Морква, Цибуля
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сучасний ринок пропонує широкий асортимент риби. Можна купити як цілісну тушку, так і її частини. Мій погляд упав на давно знайомий мені сорт. Розповім, як приготувати рибу пангасіус в духовці.

Найчастіше пангасіус продається вже в обробити вигляді (філе або шматочками). Найпростіший спосіб - це обсмажування риби на сковороді. Мені ж до душі запікати рибу в духовці, так вона збереже свої соки і буде набагато корисніше. Таку рибку можна подавати з гарніром з картоплі, макаронів, круп або овочів.

  • Пангасіус - 700 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Чебрець - За смаком
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
риба пангасіус в духовці - фото крок 1
1. Морквину чищу і мою, потім натираю на дрібній тертці. Укладають морква на дно жаротривкої форми. Солю і перчу.
риба пангасіус в духовці - фото крок 2
2. Чищу і мою цибулю, нарізаю його тонкими півкільцями. Зубчики часнику чищу і нарізаю кільцями. Укладають цибулю з часником поверх моркви.
риба пангасіус в духовці - фото крок 3
3. У мене філе пангасіуса. Його я мою і укладаю поверх овочевої подушки.
риба пангасіус в духовці - фото крок 4
4. За смаком солю і перчу філе, змащую його сметаною і укладаю зверху кілька гілочок чебрецю.
риба пангасіус в духовці - фото крок 5
5. Відправляю форму в розігрітий до 200 градусів духовку на 50-60 хвилин.
риба пангасіус в духовці - фото крок 6
6. Подаю рибку вже остигнула, можна з гарніром зі свіжих або печених овочів.

Схожі рецепти