Рецепт варіння раків
(покроковий рецепт з фото)
Відварити раків дуже просто. І все рецепти їх приготування схожі між собою. Знадобляться лише мінімальний інвентар і невелику кількість спецій. Так что запасаемся раками - и вперед.
Хочу розповісти, як варити раків. Це найпростіший базовий рецепт. Дехто любителі варять раків в пиві, вини та інших рідинах, але я віддаю перевагу натуральний смак. Готовність раків можна визначити за кольором. Коли вони стануть яскравого червоного кольору, значить вони готові. Відзначте, що їх слід варити в киплячій воді не менше 10 хвилин.
- Раки - 12 штук
- Вода - 2 L
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 50 грам
- Перець духмяний - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 5 штук
1
Воду закип'ятіть, покладіть в неї прянощі.
2
Коли вода просочиться ароматами, покладіть в неї підготовлених раків.
3
Варіть на великому вогні 15 хвилин.
4
Зніміть каструлю з вогню і дайте раків настоятися ще 10 хвилин.
5
Прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Смачного!