Рецепт Рецепт варіння раків фото

Рецепт варіння раків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Рак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Відварити раків дуже просто. І все рецепти їх приготування схожі між собою. Знадобляться лише мінімальний інвентар і невелику кількість спецій. Так что запасаемся раками - и вперед.

Опис приготування:

Хочу розповісти, як варити раків. Це найпростіший базовий рецепт. Дехто любителі варять раків в пиві, вини та інших рідинах, але я віддаю перевагу натуральний смак. Готовність раків можна визначити за кольором. Коли вони стануть яскравого червоного кольору, значить вони готові. Відзначте, що їх слід варити в киплячій воді не менше 10 хвилин.

  • Раки - 12 штук
  • Вода - 2 L
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - 50 грам
  • Перець духмяний - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 5 штук
1
Воду закип'ятіть, покладіть в неї прянощі.
2
Коли вода просочиться ароматами, покладіть в неї підготовлених раків.
3
Варіть на великому вогні 15 хвилин.
4
Зніміть каструлю з вогню і дайте раків настоятися ще 10 хвилин.
5
Прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти