Аджика гостра без варіння
(покроковий рецепт з фото)
Аджика гостра без варіння - не просто гостра, а "термоядерна" . Вживати її потрібно з великою обережністю! Аджику можна додавати до м'яса, рибі і гарячих страв. Пробуйте!
Як приготувати аджику гостру без варіння? Та дуже просто! Для цього нам знадобиться перець, часник, зелень і трохи спецій. Розповідаю і показую весь нескладний процес.
- Перець пекучий червоний - 350 грам
- Перець болгарський червоний - 150 грам
- Braai - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 300 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки (крупного помелу)
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Горіхи волоські - 4-5 штук
Перець необхідно помити, приберіть з нього ніжки і насіння. Правда, якщо хочете дуже гостру аджику, насіння не виймайте. Для пом'якшення гостроти я додаю болгарський перець. Часник і горіхи потрібно очистити. Зелень - помити.
Всі інгредієнти перекрутити за допомогою м'ясорубки.
Добре перемішайте, додайте спеції. Розкладіть аджику гостру без варіння по сухим чистим банкам, які потім закрийте кришками.
Зберігати її потрібно в прохолодному місці.
Зберігати її потрібно в прохолодному місці.