Рецепт Аджика гостра без варіння фото

Аджика гостра без варіння
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі, Гострий перець, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід
Аджика

Аджика гостра без варіння - не просто гостра, а "термоядерна" . Вживати її потрібно з великою обережністю! Аджику можна додавати до м'яса, рибі і гарячих страв. Пробуйте!

Як приготувати аджику гостру без варіння? Та дуже просто! Для цього нам знадобиться перець, часник, зелень і трохи спецій. Розповідаю і показую весь нескладний процес.

  • Перець пекучий червоний - 350 грам
  • Перець болгарський червоний - 150 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник - 300 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (крупного помелу)
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Горіхи волоські - 4-5 штук
аджика гостра без варіння - фото крок 1
Перець необхідно помити, приберіть з нього ніжки і насіння. Правда, якщо хочете дуже гостру аджику, насіння не виймайте. Для пом'якшення гостроти я додаю болгарський перець. Часник і горіхи потрібно очистити. Зелень - помити.
аджика гостра без варіння - фото крок 2
Всі інгредієнти перекрутити за допомогою м'ясорубки.
аджика гостра без варіння - фото крок 3
Добре перемішайте, додайте спеції. Розкладіть аджику гостру без варіння по сухим чистим банкам, які потім закрийте кришками.
Зберігати її потрібно в прохолодному місці.

Схожі рецепти