Рецепт смачних коржиків
(покроковий рецепт з фото)
Тут хочу вам показати рецепт смачних коржиків роти. Готуються вони на основі дріжджового пісного тіста, а потім сдабріваютмя маслом ДХІ або звичним вершковим маслом. Спробуйте!
Ці коржі готуються неймовірно просто. Вони зможуть замінити вам хліб для будь-якого прийому їжі. Вони гарні і на сніданок, наприклад, з шматочком сиру і чашкою кави.
Також вони ідеальні для полудня, в них можна загорнути начинку.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Масло рослинне - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 250 мілілітрів (може знадобитися менше)
- Вершкове масло - За смаком
Просійте борошно, додайте сіль, рослинне масло і поступово додайте воду, замішуючи тісто.
Гарненько вимісити тісто рукам, а потім залиште його на 30 хвилин. Розділіть тісто на невеликі кульки.
Кожна кулька викладіть на присипану борошном поверхню і розкачати в тонкий корж.
Випікати коржі можна на сухій сковороді, а я використовую металеву решітку з пальником. Смажу корж з двох сторін до золотистого кольору.
Подавайте коржі гарячими з вершковим маслом.