Рецепт Рецепт салату з червоною капустою фото

Рецепт салату з червоною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Фрукти , Капуста , Сир , Яблука , Червона капуста
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Несподіване, але смачне поєднання інгредієнтів подарує вам рецепт салату з червоною капустою. І не дивуйтеся так наявності в рецептурі яблук, м'яти і блакитного сиру. Блюдо оригінальне, але гармонійне.

Опис приготування:

Мені дуже подобається хрускіт червоної капусти. Блакитний сир, який не всім по кишені, можна замінити фетою або бринзою. Можете використовувати кислі або солодкі яблука, при бажанні шкірку можна обрізати, але вважаю за краще залишити її. Подавайте салат до м'ясних або овочевих страв.

  • Червона капуста - 1 кілограм
  • Червоні яблука - 2 штуки
  • Фініки - 6 штук
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • М'ята - 0, 5 пучка
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
  • Блакитний сир - 3/4 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Винний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1, 5 Ст. Ложки
  • Мед - 1, 5 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
1
Зробіть заправку: в миску викладіть оливкова олія, винний оцет, гірчицю, мідь, майонез, сіль і чорний мелений перець. Збийте все віночком.
2
Нашинкуйтекапусту тонкими смужками, яблука очистіть від насіння і наріжте тонкими часточками.
3
Дрібно наріжте зелену цибулю і листя м'яти, фініки і волоські горіхи.
4
У мисці змішайте всі підготовлені інгредієнти, заправте їх приготованою сумішшю і перемішайте. Покришите сир.

Схожі рецепти