Рецепт салату з пекінської капустою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Не всі м'ясні салати важкі і жирні. Ви можете взяти за основу пекінську капусту з відвареної курячої грудкою, які відмінно поєднуються між собою. Це смачний і свіжий салат для вашого вечері.
Для цього салату вам знадобиться свіжа пекінська капуста і куряча грудка, яку слід попередньо відварити. Якщо вас чекає важлива зустріч, то можна обійтися без цибулі, замінивши його солодким перцем або помідорами. Щоб дізнатися, як приготувати салат з пекінською капустою і куркою, запам'ятовуйте рецепт.
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Петрушка - 10 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Капуста пекінська - 250 грам
- Куряча грудка - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
Пекінську капусту вимийте, зніміть з неї верхні листки. Наріжте її гострим ножем так, щоб вийшли тонкі довгасті смужки. Використовуйте зелену частину листа. Перекладіть капусту в миску.
У злегка присолені воді відваріть грудку до повної готовності. Потім курку остудіть і обсушити. Порвіть її на волокна руками і додайте грудку до пекінської капусти в миску.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте його і обсушити. Потім наріжте цибулю тонкими півкільцями і додайте в салат. Також, щоб усунути запах цибулі, його можна попередньо замаринувати в оцті або лимонному соці.
Вимийте і висушіть петрушку. Відріжте стебла і нарубати листочки. Додайте їх в салат, покладіть трохи майонезу, посоліть і поперчіть за смаком. Потім все ретельно перемішайте і подавайте салат до столу.