Рецепт кукурудзяного пирога
(покроковий рецепт з фото)
Несолодкі пироги - це відмінна альтернатива традиційному гарячому на обід або вечерю. Я хочу поділитися з вами оригінальним варіантом, як приготувати кукурудзяний пиріг з яловичиною. Спробуйте!
Це дуже цікавий рецепт, я впевнена, що нічого подібного ви ще намагалися:) Ніжна начинка з м'яса і "корж" на основі кукурудзи і сиру Пармезан. Такий пиріг, напевно, здивує і близьких, і ваших гостей. Сам процес нескладний і не займе більше години. З покроковими фотографіями його без праці повторить навіть новачок.
- Яловичина - 450 грам
- Цибулина - 2 штуки(1 біла, 1 червона)
- Маслини - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста або пюре - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 50 грам (по бажанню)
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Кукурудза - 4 штуки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Заголовок для палітурки - 5 Ст. Ложок
- Пармезан - 40 грам
- Яйце - 1 штука
1. Яйця відварити круто, остудіть, очистіть і наріжте кубиками. Подрібніть яловичину, часник, червона цибуля і маслини. На сковороді розігрійте масло і викладіть цибулю з м'ясом і томатним пюре. Смажте на середньому вогні хвилин 5.
2. Після додайте родзинки (якщо любите солодкуваті нотки), часник, маслини, яйця, сіль і перець. Перемішайте, зніміть з вогню і остудіть.
3. Очистіть кукурудзу від качана і викладіть в чашу блендера. Додайте кукурудзяну муку і вершки. Збийте до однорідності.
4. У невеликій кількості масла обсмажте подрібнену білий лук. Можна додати трохи гострого томатного соусу.
5. Додайте кукурудзяну масу, обсмажте на середньому вогні хвилини 4, помішуючи.
6. Додайте трохи солі, вбийте яйце і всипте тертий пармезан. Перемішайте до однорідності.
7. На дно жароміцної форми викладіть м'ясну начинку. Зверху розподіліть кукурудзяну рівним шаром. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
8. Запікайте кукурудзяний пиріг хвилин 45-55 до румяности.
Смачного!
Смачного!