Райдужний торт із млинців
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від звичайних тортів, пропоную вам дізнатися, як приготувати райдужний торт із млинців - дуже оригінальний, смачний і швидкий в приготуванні торт, який особливо сподобається дітям!
Цей торт стане, мабуть, найоригінальнішим в вашому арсеналі рецептів! дуже яскравий, гарний, ніжний і в той же час легкий в приготуванні, він обов'язково зверне на себе увагу і стане родзинкою вашого столу! Більш того, це черговий рецепт торта без випічки. Ви можете викласти різнокольорові млинці в іншому порядку, а в якості крему використовувати не тільки вершки, але і сметану, мед або варення.
- Борошно - 400 грам
- Молоко - 1 літр
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
1. Збийте вінчиком яйця з цукром, додайте борошно, молоко, сіль, соду і рослинне масло. Замісити тісто, як на звичайні млинці.
2. Підготуйте барвник для тесту: жовтий, помаранчевий, червоний, синій, зелений і фіолетовий. Розділіть тісто на шість рівних частин і пофарбуйте кожну в свій колір.
3. Обсмажте млинці з обох сторін на сковороді в райдужному порядку: червоний, помаранчевий, жовтий, зелений, синій і фіолетовий.
4. Приготуйте крем: для цього збийте вершки з цукровою пудрою за допомогою міксера. Змастіть млинці кремом, викладаючи їх в райдужному порядку. Залиште торт в холодильнику приблизно на 1 час для того, щоб він просочився. Смачного!