Торт з шоколадних млинців
(покроковий рецепт з фото)
У період Масниці хочеться балувати себе і близьких не тільки традиційними млинцями, але і якимись оригінальними, згодні? Саме тому я хочу поділитися з вами цим цікавим і смачним рецептом.
Пропоную Вашій увазі чудову ідею, як приготувати торт з шоколадних млинців. Так як тісто виходить досить густим, млинці будуть толстенькими, а не звично тонкими. Але в поєднанні з вершковим кремом вийде приголомшливий десерт для дорослих і дітей. Перед подачею тортик можна прикрасити розтопленим шоколадом або шоколадним сиропом, ягодами, збитими вершками.
- Борошно - 175 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Какао - 25 грам
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 350 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Вершки - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Шоколад - 100 грам
- Яйце - 1 штука
1. У глибоку миску надішліть просіяне борошно, розпушувач, какао, цукор, сіль.
2. Окремо збийте яйце з молоком, ванільним екстрактом і маслом. З'єднайте з сухими інгредієнтами і перемішайте до однорідності.
3. Розігрійте сковороду і смажте млинці на середньому вогні (від кількості вилитого тісто буде залежати розмір тортика).
4. З двох боків.
5. Вершки збийте з цукровою пудрою, отриманим кремом перемажьте млинці.
6. Ось такий торт з шоколадних млинців вийшов.
7. Розтопіть шоколад і полийте тортик зверху.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!