Торт з шоколадних пряників
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний торт без випікання. Простий і недорогий в приготуванні. Чи впорається навіть починаюча господиня. Восторг сім'ї і гостей гарантований!
Добре просочений торт буде дуже ніжним. Приємного чаювання!
- Пряники - 600 грам (взяти шоколадні)
- Крем 20% - 700 мілілітрів
- Цукор - 170 грам
- Банан - 3 штуки
- Какао - 3 Ст. Ложки (для глазурі)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (для глазурі)
- Молоко - 4 Ст. Ложки (для глазурі)
Пряники для торта з шоколадний пряників розрізати уздовж. Товщина шматка - близько 5 мм. Банани тонко нарізати.
Сметану збити з цукром. Скибочки пряників занурювати в сметану і щільно складати на піднос.
Розмиті сметаною пряники викладати у вигляді круглого торта.
Одержаний шар зверху змастити сметаною.
Викласти шматочки бананів.
Зверху продовжувати складати пряники, надавши торту форму гірки.
Інгредієнти для глазурі слід поставити на водяну баню до повного розчинення. Полити сфорязикний торт глазур'ю.
Готовий торт з шоколадних пряників поставити в холодильник на 12-20 годин для просочення.