Торт із млинців з шоколадним мусом
(покроковий рецепт з фото)
Млинцеві тортики - це відмінна ідея для тих господинь, які не люблять пекти коржі Експериментувати з начинкою дуже просто, а головне - весь час виходить нереально смачно! Хочете спробувати?
В даному випадку в тісто також додано какао, щоб у готового торта був більш насичений і апетитний колір, але при бажанні ви можете спекти і білі, традиційні млинці. Крім того, цю ідею, як приготувати торт з млинців з шоколадним мусом завжди можна доповнити різними добавками: горішками, ягодами і т.Д. Обов'язково раджу спробувати!
- Какао - 15 грам (мус)
- Шоколад - 150 грам (мус)
- Вершки - 240 грам (мус)
- Борошно - 250 грам
- Какао - 30 грам
- Цукор - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 480 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Цукрова пудра і зерна граната - За смаком (для подачі)
1. Почнемо з приготування тіста. Просійте борошно з какао, сіллю, розпушувачем і цукром. Яйця Збийте, додайте ванільний екстракт, молоко і сухі інгредієнти.
2. Накрийте харчової плівкою тісто і залиште на півгодинки. Після додайте рослинне масло і смажте тоненькі млинці до рум'яності.
3. Тепер можна зайнятися мусом. Рішення в 50-60 мілілітрах води какао, розтопіть шоколад і з'єднайте з какао. До щільних піків збийте вершки, з'єднайте з шоколадом і знову збийте.
4. Готовим мусом перемажьте млинці, зберіть тортик. Перед подачею можна присипати його цукровою пудрою і доповнити зернами граната, наприклад.
5. Впевнена, такий торт із млинців з шоколадним мусом не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей. Приємного чаювання!