Рава ладу
(покроковий рецепт з фото)
Цей індійський десерт просто неймовірно смачний. Як і всі страви Індії, містить багато прянощів, тому має неповторний аромат. Крім того, тут волоські горіхи, цукати і стружка кокоса. Смачно!
Цей індійський десерт на основі манної крупи з горіхами, цукатами і прянощами припаде до смаку і дорослим, і дітям. Дуже просто готується, цукати і горіхи можна міняти на інші начинки. Прянощі надають цьому десерту незвичайний аромат, згущене молоко - солодкість, а кокосова стружка - невелику хрустінку. Загалом, це те, що потрібно до домашнього чаювання.
- Манна крупа - 200 грам (манна крупа)
- Масло топлене - 50 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Цукати - 1 Ст. Ложка
- Кокосова стружка - 40 грам
- Молоко згущене - 150 грам
- Молоко - 40 мілілітрів
- Ванілін - 1/4 чайних ложки
- Кардамон - 1/2 чайних ложки
Горіхи і цукати порубати.
На сковороді розтопіть половину масла, додайте Семоліна, горіхи. Обсмажуйте близько 10 хвилин до кремового кольору.
Додайте кокосову стружку, обсмажуйте хвилин 5.
Додайте спеції, молоко, згущене молоко. Томмі, поки маса не загусне.
Додайте масло, що залишилося, цукати, перемішайте.
Вологими руками зліпити кульки.
Подайте до чаю! Смачного!