Рагу з картоплею і капустою
(покроковий рецепт з фото)
У пошуку цікавого варіанту овочевого блюда? Зверніть увагу на рецепт приготування рагу з картоплею і капустою в томатному соусі. Це дивно просте, але дуже апетитне блюдо для всієї родини.
Таке рагу з картоплею і капустою в домашніх умовах - відмінний варіант овочевого блюда, яке можна подавати на обід або вечерю, а також як гарнір до м'яса. Використовувати можна не тільки зазначені овочі, але і будь-які інші, які є під рукою.
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1-3 штук
- Томатний соус - 500 грам
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 5-6 штук
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень - 1 щіпка
1. Капусту вимити під проточною водою, а потім трохи просушити, щоб стекла зайва рідина.
2. Її можна нашаткувати на спеціальній тертці, але краще нарізати невеликими квадратиками, щоб всі інгредієнти рагу з картоплею і капустою в домашніх умовах були приблизно однакового розміру.
3. Картопля вимити і очистити (молода картопля досить ретельно промити). Нарізати невеликими кубиками.
4. Морква вимити, очистити і нарізати маленькими кружечками або кубиками. У сотейник або велику сковороду з високими бортами викласти овочі.
5. Додати подрібнену цибулину і томатний соус. Посолити і поперчити трохи, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин.
6. Якщо в рецепт приготування рагу з картоплею і капустою використовується кабачок, то його варто додати трохи пізніше інших овочів, щоб він не розварився в процесі (патиссон можна додати відразу). Після додавання кабачка, прибрати вогонь до мінімуму і довести страву до готовності.
7. Коли овочі стануть м'якими, можна додати дрібку подрібненої зелені і подавати рагу до столу.