Рецепт Рагу з картоплею і капустою фото

Рагу з картоплею і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

У пошуку цікавого варіанту овочевого блюда? Зверніть увагу на рецепт приготування рагу з картоплею і капустою в томатному соусі. Це дивно просте, але дуже апетитне блюдо для всієї родини.

Таке рагу з картоплею і капустою в домашніх умовах - відмінний варіант овочевого блюда, яке можна подавати на обід або вечерю, а також як гарнір до м'яса. Використовувати можна не тільки зазначені овочі, але і будь-які інші, які є під рукою.

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 1-3 штук
  • Томатний соус - 500 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
рагу з картоплею і капустою - фото крок 1
1. Капусту вимити під проточною водою, а потім трохи просушити, щоб стекла зайва рідина.
рагу з картоплею і капустою - фото крок 2
2. Її можна нашаткувати на спеціальній тертці, але краще нарізати невеликими квадратиками, щоб всі інгредієнти рагу з картоплею і капустою в домашніх умовах були приблизно однакового розміру.
рагу з картоплею і капустою - фото крок 3
3. Картопля вимити і очистити (молода картопля досить ретельно промити). Нарізати невеликими кубиками.
рагу з картоплею і капустою - фото крок 4
4. Морква вимити, очистити і нарізати маленькими кружечками або кубиками. У сотейник або велику сковороду з високими бортами викласти овочі.
рагу з картоплею і капустою - фото крок 5
5. Додати подрібнену цибулину і томатний соус. Посолити і поперчити трохи, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин.
рагу з картоплею і капустою - фото крок 6
6. Якщо в рецепт приготування рагу з картоплею і капустою використовується кабачок, то його варто додати трохи пізніше інших овочів, щоб він не розварився в процесі (патиссон можна додати відразу). Після додавання кабачка, прибрати вогонь до мінімуму і довести страву до готовності.
рагу з картоплею і капустою - фото крок 7
7. Коли овочі стануть м'якими, можна додати дрібку подрібненої зелені і подавати рагу до столу.

Схожі рецепти