Рецепт Рагу в духовці фото

Рагу в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дивно простий рецепт рагу в духовці, який під силу повторити навіть новачкові на кухні. Ця страва просто не може не сподобається, так як тут ідеально поєднується соковите м'ясо і ніжні овочі.

Опис приготування:

Саме ловлення рагу в духовці в домашніх умовах робить блюдо приголомшливим на смак. Овочі не розвалюються, а рівномірно просочуються соусом. М'ясо виходить чудовим і прямо тане в роті. Обов'язково спробуйте це блюдо, якщо ще не доводилося.

  • Яловичина - 600-700 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цибулина - 2-4 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 3-4 штук
  • Червоне вино - 100 мілілітрів
  • Паприка - 1 щіпка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сушені трави - 1 щіпка
рагу в духовці - фото крок 1
1. Відразу потрібно включити духовку і залишити її нагріватися. Яловичину вимити, обсушити паперовою серветкою. Поперчити і посолити за смаком.
рагу в духовці - фото крок 2
2. Очистити цибулини і нарізати досить крупно, щоб в процесі приготування вони не розчинилися в соусі. Також очистити і подрібнити часник.
рагу в духовці - фото крок 3
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди яловичину. Обсмажити на сильному вогні, періодично помішуючи. Використовувати в рецепт приготування рагу в духовці можна і інше м'ясо або птицю за смаком.
рагу в духовці - фото крок 4
4. Обсмажене м'ясо викласти у жароміцних каструлю або сотейник, а на сковороду відправити цибулю з часником.
рагу в духовці - фото крок 5
5. Вимити цибулю і моркву, очистити і нарізати досить великими шматочками.
рагу в духовці - фото крок 6
6. Викласти всі інгредієнти в сотейник, додавши ще солі і перцю за смаком. Влити червоне сухе вино.
рагу в духовці - фото крок 7
7. Додати томатну пасту, паприку і інші улюблені спеції, сушені трави. Акуратно перемішати і додати води або бульйону так, щоб рідина покрила овочі і м'ясо.
рагу в духовці - фото крок 8
8. Провести рагу в духовці в домашніх умовах має не менше 2 годин при низькій температурі. М'ясо з овочами повинні нудитися. Потім можна перевірити яловичину на м'якість і при необхідності відправити назад в духовку.

Схожі рецепти