Рецепт Рагу з кабачків в духовці фото

Рагу з кабачків в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Влітку готуємо страви з кабачків з різними овочами. Рагу з кабачків - відмінна закуска на обід або вечерю, а також гарнір до птиці, м'яса або риби.

Опис приготування:

Рагу з кабачків з овочами в духовці готується дуже просто. Блюдо виходить соковитим, ароматним, корисним і смачним. Набір овочів беріть на свій смак. Но кабачок, цибуля, морква і капуста в ньому повинні бути обов'язково. Помідори годі й подрібнювати, а просто нарізати і викласти в каструлю. У нашій родині з приходом літа таке рагу постійно присутній на обідньому столі, як і салати з літніх овочів.

  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідор - 2-3 штук
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
рагу з кабачків в духовці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування овочевого рагу.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 2
Морква очистіть, помийте і наріжте довільно. Я нарізала кружальцями. Так морква виглядає апетитно в готовій страві. Викладіть моркву в жароміцних форму.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 3
Цибулю очистіть, помийте і наріжте. Додайте в каструлю до моркви.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 4
Картопля очистіть, помийте і наріжте пластинами завтовшки 3-4 мм. Викладіть в каструлю до цибулі і моркви. Трохи солі.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 5
Капусту наріжте тонкою соломкою і додайте до інших овочів.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 6
Кабачки помийте. Молоді чистити не потрібно. Наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Викладіть в каструлю. Ще трохи посоліть.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 7
Помідори помийте, подрібніть будь-яким способом і отриманою масою залийте овочі. У мене був вже готовий томатний морс. Налийте рафіновану соняшникову олію, додайте цукор і 100 мл. Води.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 8
Каструлю накрийте фольгою і поставте в духовку. Запікайте рагу при температурі 185 градусів 50-55 хвилин до готовності всіх овочів.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 9
У готове рагу додайте подрібнений часник.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 10
Перемішайте всі овочі в рагу.
рагу з кабачків в духовці - фото крок 11
Рагу з кабачків в духовці готове. Можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти