Пюре з яблук в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Яблучне пюре, приготоване самостійно, має велику цінність, ніж будь-магазинне! Ви можете бути впевненими в результаті на 100 %! Пюре виходить дуже ніжної консистенції і довго зберігається.
Приготуємо пюре з яблук в мультиварці в домашніх умовах. Пюре виходить неймовірно ніжним, смачним і корисним. Їдять його не тільки дітлахи, але і дорослі. До речі, готове пюре можна зберігати в холодильнику, помістивши його в скляні баночки. Зберігається пюре кілька місяців. Хай щастить!
- Яблука - 1 кілограм
- Згущене молоко - 100 грам
- Цукор - 1/3 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
Яблука промийте, поріжте і видаліть серцевину.
Влийте в чашу мультиварки воду, додайте яблука. Готуйте в режимі "гасіння" 70 хвилин.
Через 20 хвилин після початку програми яблука слід перемішати.
Після завершення програми перекладаємо яблука в іншу ємність. Додаємо цукор і перемішуємо масу за допомогою блендера до консистенції пюре.
Щоб пюре вийшло ніжним, додайте згущене молоко. Ще раз перемішайте блендером.
Смачного!