Пюре з яблук без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас маленькі або немовлята, то пюре з яблук без цукру в домашніх умовах - це ідеальний варіант. Його легко і швидко готувати, а найголовніше таке пюре виходить натуральним.
По перше, пюре з яблук без цукру в домашніх умовах - це неймовірно смачно, а по-друге дивно смачно. Готувати таке пюре можна на зиму, а можна балувати ним своїх дітей і домашніх. Додавати цукор чи ні - також ваше рішення. Якщо будете готувати з цукром. В 2 кг яблук розрахунок 2 склянки цукру і 2 склянки води.
- Яблука - 2 кілограма
- Вода - 2 склянки
1. Найголовніше в даному рецепті - правильно приготувати яблука. Я зазвичай беру солодкі сорти. Оскільки не додаю цукор.
2. Обов'язково потрібно зняти шкірку з кожного яблука. Тільки після цього їх можна мити і чистити далі.
3. Очищені і нарізані яблука відправляємо в каструлю. Додаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до тих пір, поки вони не виварити. Це видно відразу - вони стануть м'якими і почнуть перетворюватися в однорідну масу.
4. Після цього знімаємо їх з вогню і пропускаємо в блендері. Розливаємо по банках (приготованим заздалегідь), стерилізується про 5-7 хвилин кожну і закочує.
5. Частина прибираємо в прохолодне місце, а час, що залишився пюре з яблук без цукру в домашніх умовах відразу готове до вживання.
6. Якщо ви не готуєте про запас, то можете просто очистити яблука. Пропустити в блендері до стану пюре і відразу вживати.