Варення з яблук без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Для цього варення знадобляться яблука солодких сортів, а також гарбуз. Особливістю рецепта - в тому, що варення вариться абсолютно без цукру. Але любителі цукру можуть додати його в варення!
Це - простий рецепт приготування варення з яблук без цукру. Варення готується з солодких сортів яблук і гарбуза. Ідеально підійде для тих, хто не вживає цукор (звичайно, за бажанням можна додати). До речі, пробував додавати це варення в якості начинки в пироги і вийшло дуже навіть смачно! Гарного дня і удачі вам!
- Яблука - 1 кілограм
- Гарбуз - 500 грам
- Вода - 1/2 склянки
Яблука ретельно промийте і наріжте часточками, видаливши серцевину.
Гарбуз моєму, ріжемо кубиками і очищаємо від насіння.
Кладемо гарбуз в каструлю і заливаємо половиною склянки води. Тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин, потім додаємо яблука. Продовжуємо варити, помішуючи. Доводимо варення до готовності, приблизно 30-40 хвилин.
Готове варення розливаємо в баночки або їмо відразу.
Смачного!