Пюре з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно побачив в інтернеті рецепт приготування пюре з моркви, який мені дуже сподобався. Вирішив і з вами поділитися. Відмінний корисний гарнір! Спробуйте!
На приготування пюре з моркви в домашніх умовах піде близько години часу. Бажано для приготування страви мати блендер, щоб пюре вийшло однорідним і без грудочок.
- Морква - 700 грам
- Фенхель - 70 грам
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 100 грам
- Часник - 4 часточки
- Бульйон - 500 мілілітрів
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
Чисти і моєму морква.
Чистим, моєму, нарізаємо цибулю і фенхель.
Ріжемо моркву навпіл, варимо в каструлі.
Тушкуємо часник, цибуля і фенхель до готовності.
Додаємо їх в каструлю з морквою.
Подрібнюємо масу в блендері, додаємо курячий бульйон і оливкове масло.
Додаємо вершки і розмішуємо, після чого доводимо суміш до кипіння і подаємо блюдо на стіл.