Пюре з моркви і рису
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, апетитне, досить ситне і не дуже калорійне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Планую показати вам, як приготувати пюре з моркви і рису. Подобається ідея? тоді вивчайте!
Таке пюре можна подавати як основну страву, доповнивши зеленню або ж з м'ясом, наприклад. При бажанні можна додати трохи більше води, вийде відмінний суп! Мінімум інгредієнтів і зовсім простий процес робить блюдо доступним для кожного, так що рекомендую на замету.
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Мал - 50 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Розігрійте в каструлі трохи оливкового масла і викладіть нарізану цибулю. Обсмажте пару хвилин до м'якості.
2. Викладіть нарізану кружечками очищену моркву.
3. Влийте гарячу воду, щоб вона покрила овочі.
4. Доведіть до кипіння, посоліть і додайте спеції за смаком. Всипте промитий заздалегідь рис. Варіть на середньому вогні до м'якості моркви (час залежить від розміру шматочків і якості моркви). Готовність перевіряємо виделкою.
5. Коли все готово, подрібніть за допомогою блендера все до однорідного пюре. Прогрійте трохи, зніміть з вогню і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!