Рецепт Пюре з моркви і рису фото

Пюре з моркви і рису
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Морква , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Пюре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Дуже просте, апетитне, досить ситне і не дуже калорійне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Планую показати вам, як приготувати пюре з моркви і рису. Подобається ідея? тоді вивчайте!

Опис приготування:

Таке пюре можна подавати як основну страву, доповнивши зеленню або ж з м'ясом, наприклад. При бажанні можна додати трохи більше води, вийде відмінний суп! Мінімум інгредієнтів і зовсім простий процес робить блюдо доступним для кожного, так що рекомендую на замету.

  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Мал - 50 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
пюре з моркви і рису - фото крок 1
1. Розігрійте в каструлі трохи оливкового масла і викладіть нарізану цибулю. Обсмажте пару хвилин до м'якості.
пюре з моркви і рису - фото крок 2
2. Викладіть нарізану кружечками очищену моркву.
пюре з моркви і рису - фото крок 3
3. Влийте гарячу воду, щоб вона покрила овочі.
пюре з моркви і рису - фото крок 4
4. Доведіть до кипіння, посоліть і додайте спеції за смаком. Всипте промитий заздалегідь рис. Варіть на середньому вогні до м'якості моркви (час залежить від розміру шматочків і якості моркви). Готовність перевіряємо виделкою.
пюре з моркви і рису - фото крок 5
5. Коли все готово, подрібніть за допомогою блендера все до однорідного пюре. Прогрійте трохи, зніміть з вогню і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти