Пшоняна каша з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.
На сніданок або на гарнір до м'яса я пропоную вам приготувати апетитну і дуже смачну пшоняну кашу з сиром. Відмінна ідея не тільки для дорослих, але і для малюків. Запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Варити навіть несолодке пшоняну кашу я рекомендую з додаванням молока. В даному випадку достатньо близько 100 мілілітрів. Кількість сиру в каші - справа смаку.
- Пшоно - 200 грам
- Сир - 50-100 грам (за смаком)
- Сіль - За смаком
- Молоко - 100 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти. Дуже зручно використовувати пшоно в спеціальних пакетиках для варіння.
У каструлю викладіть пакетик з пшоном. Влийте молоко і долийте воду, щоб вона повністю покрила крупу. Підсолити за смаком. Варіть кашу на середньому вогні близько 15 хвилин.
Сир натріть на крупній тертці або середньої.
Готову кашу викладіть в глибоку миску.
Присипте зверху сиром і перемішайте.
Смачного!