Пшоняна каша з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Просте, але дуже смачна страва. Пшоняну кашу приготуємо з шматочками курячої грудки і перцем. Поєднання вдале, каша виходить смачною і ароматною.
Каша приготовлена разом з куркою виходить апетитною і ароматною. Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій смак, додаючи більше курятини або пшона. Крім болгарського перцю можна додати моркву, спаржу або часточку яблука. Спробуйте.
- Куряча грудка - 500 грам
- Пшоно - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Перець червоний - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Гілочка петрушки - 2-3 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Вода - 600 мілілітрів

Підготуємо інгредієнти.

Курятину нарізаємо невеликими шматочками і висипаємо на сковороду з розігрітим соняшниковою олією. Обсмажуємо до легкої скоринки.

Додаємо нарізану цибулю. Готуємо періодично помішуючи.

Додаємо пшоно.

Наливаємо окріп, готуємо під кришкою на малому вогні 15 хвилин.

Перець нарізаємо шматочками і додаємо в кашу з куркою. Готуємо ще 15 хвилин.

Вимикаємо вогонь і додаємо петрушку з часником.

Пшоняна каша з куркою готова. Додаємо чорний мелений перець і подаємо до столу. Смачного!