Простий пиріг з маком
(покроковий рецепт з фото)
Люблю я заливну випічку за те, що підготувати її можна дуже швидко і легко. А ще можна вибрати начинку з великої різноманітності видів. Тому підтвердження мій рецепт. Уважно читайте!
Для вас я описала, як приготувати простий пиріг з маком і грушею. Поєднання для мене нове. Але спробувавши хоча б раз, таку випічку захотілося зробити ще. Соковито і дуже смачно! А мак вдало завершив композицію з смаків. Замість груші можна спробувати яблуко, але воно більш жорстке.
- Цукор - 75 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 125 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Груша - 2-3 штук
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
Рослинна олія розмішайте з цукром.
Потім додайте яйця, постійно заважаючи.
Потім вмішати в тісто борошно і розпушувач. Груші помийте, почистіть і тонко наріжте. Додайте їх в тісто разом з маком. Ще раз перемішайте.
Тісто влийте у жароміцних форму. Запікайте пиріг при 180 градусах протягом 30 хвилин. Приємного чаювання!