Простий м'ясний пиріг з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і дуже ситний пиріг з м'ясним фаршем, куркою і картоплею. Щоб заощадити час на приготування пирога, можна зробити бездріжджове тісто. Це простий рецепт, який завжди вас виручить.
Дуже люблю рецепт, як приготувати простий м'ясний пиріг з картоплею. Такого пирога вистачить навіть на велику сім'ю. Фарш я використовувала свинячо-яловичий, але звичайно ж, підійде будь-який.
- Фарш - 400 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Олія - 100 грам
- Борошно - 300 грам
- Крем - 200 мілілітрів
- Розпушувач - 2 чайних ложки

1. Розтопити вершкове масло, додайте сметану і яйце, посоліть і перемішайте.

2. Просійте борошно з розпушувачем і замісити м'яке еластичне тісто.

3. Загорніть тісто в плівку і відправте в холодильник.

4. Куряче філе (близько 300-400 г) наріжте маленькими шматочками.

5. Картопля очистіть і наріжте кубиками.

6. З'єднайте філе, картопля, фарш, дрібно нарізану цибулю, додайте суміш перців і сіль. Перемішайте.

7. Testo частка на 2 нерівні частини. Викладіть більшу частину на пергамент і розкачайте в формі овалу. Меншу частину тіста розкачати пластом такого ж розміру.

8. Викладіть начинку, накрийте тестом, кінець кліпу. Виделкою зробіть проколи. Змастіть збитим яйцем з дрібкою куркуми. Випікайте 40 хвилин при температурі 180 градусів.

9. От і все! Остудіть пиріг і подавайте.