Рецепт Простий італійський сільський пиріг фото

Простий італійський сільський пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Прості і швидкі в приготуванні пироги гарні тим, що вони можуть врятувати чаювання, якщо гості вже на порозі. Тому раджу вам дізнатися, як приготувати простий італійський сільський пиріг.

Опис приготування:

Приготування цього пирога займе у вас не більше 1 годину, що робить його ідеальним варіантом частування, якщо гості вже на порозі. Ви можете приготувати такий пиріг не тільки з яблуками, але і з кисло-солодкими грушами, злегка щільними сливами, персиками, нектаринами або абрикосами. Обов'язково посипте яблука корицею з цукром - завдяки цій суміші на пирозі утворюється красива хрустка скоринка.

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 170 грам(140 г. В тісто, 30 г. В посипання)
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Розпушувач - 7 грам
  • Сіль - 0, 5 грами
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Кориця мелена - 2 грами
  • Цедра лимону - 1 штука
  • Куряче яйце - 4 штуки
простий італійський сільський пиріг - фото крок 1
1. Дно форми вистелити папером для випічки. Борти змастіть тонким шаром вершкового масла і прикріпіть смужки паперу. Очищені яблука наріжте часточками товщиною приблизно півсантиметра.
простий італійський сільський пиріг - фото крок 2
2. Просіяне борошно з'єднайте з розпушувачем і сіллю. Яйця кімнатної температури збийте протягом 5-7 хвилин на високій швидкості міксера з цукром і ванільним цукром. Додайте розтоплене охолоджене вершкове масло і перемішайте.
простий італійський сільський пиріг - фото крок 3
3. З'єднайте яєчну масу з лимонною цедрою і борошняний сумішшю, акуратно перемішайте лопаткою. Тісто розподіліть по дну форми, викладіть зверху яблучні дольки, злегка вдавлюючи їх в тісто. Корицю змішайте з цукром і посипте пиріг.
простий італійський сільський пиріг - фото крок 4
4. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 45-50 хвилин. Залиште пиріг у формі на 15 хвилин, потім витягніть і повністю остудіть. Смачного!

Схожі рецепти