Рецепт Простий борщ з буряком фото

Простий борщ з буряком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
На обід
Борщ, Супи

Що може бути смачніше традиційного російського борщу? Кожен російська людина повинна знати, як приготувати простий борщ з буряком. А хто ще не вміє, вчимося прямо зараз!

Русский борщ прийнято подавати зі сметаною і чорним хлібом (наприклад, з Бородинским). Це ситний і корисний суп з м'ясом, який може бути розцінений і як першу страву, і як друге одночасно. Це повноцінний обід для всієї родини.

  • Вода - 4 L
  • Яловичина на кістці - 1 кілограм
  • Буряк - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Картопля - 400 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Лимон - 1 штука (маленький)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 5 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - За смаком
1
Поставте велику п'ятилітрову каструлю на вогонь, налийте туди воду, доведіть до кипіння. Помийте м'ясо і покладіть його в гарячу воду, доведіть до кипіння на великому вогні, потім зменшіть вогонь, приберіть великою ложкою піну. Sedro сіль, поперчіть, додайте лавровий лист, накрийте кришкою і залиште варитися на 1 час.
2
В цей час підготуйте овочі. Допомога га і чиста.
3
Дрібно наріжте цибулю і моркву, обсмажте їх на добре розігрітій олії в інший п'ятилітрової каструлі (5 хвилин), наріжте буряк і додайте її в ємність. Також видавіть в неї часник і обсмажуйте ще 5 хвилин на слабкому вогні, постійно помішуючи.
4
Наріжте дрібно помідори і болгарський перець, додайте їх і томатну пасту до пережарку, приправити сіллю, поперчіть, накрийте кришкою і залиште нудитися 10 хвилин.
5
В цей час очистіть і наріжте картоплю, покладіть її в холодну воду, щоб вона не потемніла.
6
Коли бульйон буде готовий, дістаньте з нього м'ясо, а потім процідіть його через дрібне ситечко в каструлю з овочами. Поставте на вогонь. Варіть на дрібному вогні 15 хвилин.
7
Після цього додайте в в каструлю картоплю. Залиште ще на 15 хвилин.
8
В цей час нашинкуйтекапусту, потім додайте її в ваш майже готовий борщ. Вичавіть сік половини лимона в маленьке блюдечко, видаліть кісточки і влийте в каструлю. Залиште варитися ще 15 хвилин на мінімальному вогні.
9
Відокремте яловичину від кістки, наріжте на дрібні шматочки і відправте в борщ. Прокип'ятіть 5 хвилин, як і раніше, під кришкою. Залиште блюдо настоюватися.

Через півгодини можете пригощатися!

Схожі рецепти