Рецепт Прості вкусняшки (коржі з яйцем і цибулею) фото

Прості вкусняшки (коржі з яйцем і цибулею)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Овочі , Яйця , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати прості ласощі. Цей рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Коржі будуть відмінні!

Опис приготування:

У підсумку ви отримуєте легку, швидку, смачну гарячу закуску, яка залишить вас ситими надовго. За бажанням можна урізноманітнити рецепт, додавши туди трохи сиру, який додасть пікантного смаку, tyaguchesti і аромат. Імпровізуйте і все вийде. Буде смачно, не сумнівайтеся!

  • Цукор, сіль, рослинна олія - по 2 Чайних ложки
  • Вода мінеральна - 250 мілілітрів
  • Борошно - 2-2, 5 склянки
  • Відварені яйця - 4 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
1
Змішуємо в окремій ємності мінеральну воду, цукор, сіль і рослинне масло. Все ретельно перемішуємо і поступово просіваємо в суміш борошно. Замішуємо тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук і не стане еластичним.
2
Поділяємо на 10 шматочків і розгортаємо в коржі. Кладемо в середину начинку з варених яєць і зеленої цибулі, zashtipиvaem кінець. Кожен коржик додатково розгортаємо качалкою.
3
Сковороду ставимо на вогонь, додаємо рослинне масло. Коли масло розігріється, можемо обсмажувати коржі з двох сторін до золотистого. От і все, смачні хрусткі коржі з яйцем і цибулею готові, смачного!

Схожі рецепти