Вкусняшки
(покроковий рецепт з фото)
Я не дуже люблю заморочуватися з приготуванням десертів, тому поділюся з вами рецептом, як приготувати ласощі без особливих зусиль. Це будуть шоколадно-горіхові цукерки, смачні і красиві.
Ці цукерки виходять дуже смачними і вишуканими на вигляд. Їх не соромно подати на святковий або фуршетний стіл. А готується все, як ви самі можете переконатися, досить просто.
Пекан на свій розсуд можете замінити волоським горіхом.
- Пекан - 250 грам
- Іриски - 200 грам
- Шоколад - 140 грам
- Велика сіль - 1 щіпка
Духовку розігрійте до 160 градусів. Пекан висипте на деко, посипте щіпкою солі. Смажте 10 хвилин. Тим часом розтопіть іриски і змішайте з готовим горіхом.
Коли горіхова маса злегка охолоне, викладіть її чайною ложкою на поверхню з пергаментом в вигляді цукерок.
Розтопіть шоколад. Ложкою викладіть на цукерки потроху шоколадної маси.
Дочекайтеся, поки цукерки застигнуть, і пробуйте.