Прості сирники з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю все, що пов'язано з сиром і сиром. А для ледачого недільного сніданку я пропоную рецепт, як приготувати прості сирники з сиру. Корисні, пишні, апетитні.
Сирники - це блюдо, яке готується на основі сиру. Переважно брати домашній жирний сир. Є багато різних рецептів. Я, наприклад, запікаю сирники в духовці, що робить їх трохи хрусткими, і подаю з консервованою вишнею. Багато подають їх з медом і фруктовими джемами.
- Сир - 500 грам
- Яйце - 1 штука(+ 1 жовток)
- Борошно - 60 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження )
1
Розігрійте духовку до 180 ° С.
2
Покладіть у велику миску сир, яйце, жовток, мускатний горіх, цукор, сіль і половину борошна, а потім, добре все перемішайте, поки маса не стане однорідною. Тісто не повинно мати грудок.
3
Всипте решту борошна в тарілку. Зробіть з сирної маси невеликі диски і обваляйте їх у борошні. Нагрійте масло в сковороді на середньому вогні. Обсмажте оладки по три хвилини на кожній стороні, поки вони не стануть золотистими і хрусткими.
4
Викладіть сирники в форму для випічки, застелену пергаментним папером, і випікайте протягом 5 хвилин в попередньо розігрітій духовці.
5
Перекладіть сирники на блюдо і посипте зверху цукровою пудрою.