Рецепт Прості пиріжки в духовці фото

Прості пиріжки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Любіть пиріжки і завжди хотіли дізнатися простий рецепт їх приготування? Сьогодні я розповім про такий рецепті приготування пиріжків в духовці. Буде просто, проте потрібно буде приділити час.

Опис приготування:

Пиріжки перед вживанням необхідно остудити. Вони відмінно підійдуть на обід або як перекушування. Перевага їх полягає в тому, що вони не смажені, тим самим не зашкодять вашій фігурі. Результат виходить дуже смачним. Пиріжки підійдуть і до чаю!

  • Борошно пшеничне - 3 склянки (для тіста )
  • Вода - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 3/4 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Картопля - 4 штуки (начинка )
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Гриби - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія, сіль, перець - За смаком
1
Приготуємо тісто. З'єднуємо в невеликої ємності сухі дріжджі, теплу воду, цукор, сіль і трохи борошна. Ретельно все перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб дріжджі почали працювати.
2
Тим часом просіюємо борошно, змішуємо з цукром і сіллю, потім вливаємо дріжджову суміш і все ретельно перемішуємо дерев'яною ложкою. Вливаємо оливкову олію і замішуємо тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним.
3
Скачує тісто в кулю, присипаємо борошном і накриваємо серветкою. Ми залишаємо тісто на 1 годину при комнатнойтемпературе, за цей час воно збільшиться і підійде.
4
Займемося начинкою. Для цього відваримо картопля в мундирі і очистимо його. Як тільки картопля буде охолоджуватися, його потрібно нарізати невеликим кубиком.
5
Гриби промиваємо під водою і нарізаємо тонкими скибочками. Цибуля, часник чистимо і також дрібно рубаємо. На розпечену сковороду наливаємо невелику кількість оливкової олії, обсмажуємо цибулю, часник і гриби. Смажимо до тих пір, поки не випарується вся рідина. Змішуємо картопля і гриби, солимо і перчимо до смаку.
6
Тісто обминають і ділимо на кульки. Розкачуємо кожен кульку в коржик, в центр якої кладемо начинку і защипувати краю. Ми залишаємо на расстойку на 20 хвилин навпаки, який попередньо застилає пергаментним папером. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
7
Коли пиріжки підійдуть, змащуємо їх оливковою олією і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Пиріжки з картоплею і грибами в духовці готові, смачного!

Схожі рецепти