Просочення для бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)
Просочення для бісквітного торта - важливий етап в приготуванні торта або іншої випічки. Хороша просочення зробить ваші коржі неймовірно м'якими, ароматними і смачними. Обов'язково спробуйте!
Найпростіший і класичний рецепт приготування просочення для бісквітного торта. Без просочення не обійтися, якщо хочете, щоб Ваш бісквіт вийшов соковитим і м'яким. Головне, не переборщити з просоченням, інакше бісквіт може розвалиться. Якщо бажаєте, можна додатково додати в просочення мед, тоді вийде ще ароматні. Хай щастить!
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Склянка
- Коньяк - 50 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, а саме: воду, коньяк і цукор.
Закип'ятіть в каструльці воду. Додайте цукор і повністю його розчиніть. Відразу ж влийте коньяк, перемішайте.
Готово! Поливаємо приготовленої просоченням бісквіт.