Рецепт Просочення для торта з коньяком фото

Просочення для торта з коньяком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл
Десерти

Ділимося відмінним варіантом, як приготувати просочення для торта з коньяком. Її традиційно використовують для просочення бісквітних коржів. Можна змішати її з соком ягід, фруктів або сиропом.

Навіть той бісквіт, який був випечений давно і трохи затвердів, можна врятувати завдяки коньячної просочення. Вона може бути використана і для інших видів тесту. Така просочення додасть пікантність і легкий аромат. Готується вона дуже швидко і просто, і практично відразу можна її використовувати.

1. В сотейник наливаем воду, відправляємо його на вогонь і чекаємо, коли закипить.

2. Всипаємо цукровий пісок, перемішуємо і варимо п'ять хвилин.

3. Готовий цукровий сироп прибираємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури. Для цього скористаємося холодною водою або льодом.

4. У остиглий сироп додаємо коньяк і перемішуємо. Просочення готова, її відразу можна використовувати для бісквітних коржів.

Кількість цукрового піску можна зменшити, якщо крем для змащування коржів дуже солодкий. Для просочення в цьому випадку досить буде і половини цукру.


  • Вода - 100 мілілітрів
  • Цукровий пісок - 100 грам
  • Коньяк - 60 мілілітрів
Навіть той бісквіт, який був випечений давно і трохи затвердів, можна врятувати завдяки коньячної просочення. Вона може бути використана і для інших видів тесту. Така просочення додасть пікантність і легкий аромат. Готується вона дуже швидко і просто, і практично відразу можна її використовувати.

1. В сотейник наливаем воду, відправляємо його на вогонь і чекаємо, коли закипить.

2. Всипаємо цукровий пісок, перемішуємо і варимо п'ять хвилин.

3. Готовий цукровий сироп прибираємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури. Для цього скористаємося холодною водою або льодом.

4. У остиглий сироп додаємо коньяк і перемішуємо. Просочення готова, її відразу можна використовувати для бісквітних коржів.

Кількість цукрового піску можна зменшити, якщо крем для змащування коржів дуже солодкий. Для просочення в цьому випадку досить буде і половини цукру.

Схожі рецепти