Рецепт Popoverи (порожні булочки) фото

Popoverи (порожні булочки)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Молоко
Пісні страви
На обід , На полуденок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецепт приготування простих булочок з борошна, молока і яєць.

Опис приготування:

Ці булочки виходять порожніми всередині, їх можна розламати навпіл і подавати з начинкою на вибір. Принцип їх підняття такої ж, як у заварного тесту, - завдяки гарячому пару.

  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Топлене вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Рапсове масло - 1 Ст. Ложка (плюс 2 чайні ложки )
Popoverи (порожні булочки) - фото крок 1
1. У середній мисці збити яйця і молоко разом. Змішати борошно і сіль разом у невеликій мисці, потім додати в молочну суміш. Перемішати шпателем до однорідності, додати розтоплене вершкове масло. Збити ретельно, поки на поверхні не з'явиться кілька бульбашок. Накрити тісто чистим сухим рушником і залишити на 30 хвилин.
Popoverи (порожні булочки) - фото крок 2
2. Розігріти духовку до 230 градусів і вилити половину чайної ложки рапсового масла в центр кожного відділення форми для булочок (форма 6 відділеннями). Нагріти форму в духовці.
Popoverи (порожні булочки) - фото крок 3
3. Після того, як тісто буде готове, прибрати форму з духовки і розділити тісто рівномірно між 6 відділеннями форми. Заповнити кожне відділення майже по самий верх. Помістити форму з булочками назад в розігріту духовку і випікати протягом 20 хвилин, щоб не відчинити дверцята духовки. Знизити температуру духовки до 175 градусів і продовжувати випікати протягом 15-18 хвилин, доти, поки булочки не стануть золотистими. Викласти булочки на стійку і дати охолонути протягом 3-5 хвилин до подачі на стіл.
Popoverи (порожні булочки) - фото крок 4
4. Подавати булочки гарячими з будь-яким наповнювачем на вибір.

Схожі рецепти