Тарталетки порожні
(покроковий рецепт з фото)
Перед новорічними святами багато господинь починають метушиться в пошуках ідеального рецепта для тарталеток. Припускаю, що цей рецепт вам підійде. Тарталетки виходять чудові!
Тарталетки готуються до неподобства просто і швидко. Прісне тісто складається з маргарину, муки і яєць. Рекомендую використовувати не солодку начинку, адже саме тісто готується без цукру. Тепер ви знаєте, як приготувати тарталетки порожні. Хай щастить!
- Маргарин - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 3 склянки
Просіваємо борошно в глибоку ємність, додаємо маргарин кімнатної температури. За допомогою ножа перетворюємо маргарин в крихту, перемішуючи його з борошном. Забиваємо 3 яйця, замішуємо однорідне тісто. Загортаємо тісто в харчову плівку і залишаємо на столі на 25 хвилин.
Розкачуємо на столі (присипаному борошном) тісто. З тіста вирізаємо кола розміром трохи більше формочок для тарталеток. Кладемо тісто в форми, акуратно його утрамбовуючи в середину і по краях. Випікаємо тарталетки в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів.
Готово!