Рецепт Апельсинові поповери (порожні булочки) фото

Апельсинові поповери (порожні булочки)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Простий рецепт приготування пряних апельсинових поповеров.

Опис приготування:

Пряні апельсинові поповери на смак нагадують булочки. Це відмінне новорічні ласощі для всієї родини.

  • Яйця - 2 штуки
  • Топленого вершкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
  • Рослинної олії - 4 чайних ложки
  • Меленої кориці - 1/2 чайних ложки (посипання)
  • Меленої гвоздики - 1/4 чайних ложки (посипання)
  • Тертої апельсинової цедри - 1 Ст. Ложка (посипання)
  • Солі - 1 щіпка (посипання)
  • Топленого масла - 1/4 склянки (посипання)
апельсинові поповери (порожні булочки) - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 230 градусів. Змішати яйця, молоко, борошно, розтоплене вершкове масло, сіль і ванільний екстракт в блендері до однорідності протягом 1 хвилини. Дати тісту постояти протягом 30 хвилин.
апельсинові поповери (порожні булочки) - фото крок 2
2. Додати 1/2 чайної ложки масла в кожну чашу форми для поповеров. Після того, як тісто настоїться 20 хвилин, помістити форму в духовку на 10 хвилин, щоб розігріти масло.
апельсинові поповери (порожні булочки) - фото крок 3
3. Дістати форму з духовки і розділити тісто між 8 chashami. Повернути в духовку і запікати протягом 20 хвилин (щоб не відчинити дверцята духовки).
апельсинові поповери (порожні булочки) - фото крок 4
4. Зменшити вогонь до 175 градусів і продовжувати випікати поповери до золотистого кольору, близько 15 хвилин. Після вилучення з духовки обережно викласти їх на решітку.
апельсинові поповери (порожні булочки) - фото крок 5
5. Змішати цукор, корицю, гвоздику і апельсинову цедру в невеликій мисці.
апельсинові поповери (порожні булочки) - фото крок 6
6. Ретельно змастити кожну булочку 1/4 склянки топленого вершкового масла за допомогою кисті.
апельсинові поповери (порожні булочки) - фото крок 7
7. Потім вмочити в цукрову суміш. Подавати поповери теплими.

Схожі рецепти