Апельсинові поповери (порожні булочки)
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування пряних апельсинових поповеров.
Пряні апельсинові поповери на смак нагадують булочки. Це відмінне новорічні ласощі для всієї родини.
- Яйця - 2 штуки
- Топленого вершкового масла - 1 Ст. Ложка
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
- Рослинної олії - 4 чайних ложки
- Меленої кориці - 1/2 чайних ложки (посипання)
- Меленої гвоздики - 1/4 чайних ложки (посипання)
- Тертої апельсинової цедри - 1 Ст. Ложка (посипання)
- Солі - 1 щіпка (посипання)
- Топленого масла - 1/4 склянки (посипання)
1. Розігріти духовку до 230 градусів. Змішати яйця, молоко, борошно, розтоплене вершкове масло, сіль і ванільний екстракт в блендері до однорідності протягом 1 хвилини. Дати тісту постояти протягом 30 хвилин.
2. Додати 1/2 чайної ложки масла в кожну чашу форми для поповеров. Після того, як тісто настоїться 20 хвилин, помістити форму в духовку на 10 хвилин, щоб розігріти масло.
3. Дістати форму з духовки і розділити тісто між 8 chashami. Повернути в духовку і запікати протягом 20 хвилин (щоб не відчинити дверцята духовки).
4. Зменшити вогонь до 175 градусів і продовжувати випікати поповери до золотистого кольору, близько 15 хвилин. Після вилучення з духовки обережно викласти їх на решітку.
5. Змішати цукор, корицю, гвоздику і апельсинову цедру в невеликій мисці.
6. Ретельно змастити кожну булочку 1/4 склянки топленого вершкового масла за допомогою кисті.
7. Потім вмочити в цукрову суміш. Подавати поповери теплими.