Рецепт Булочки-поповери фото

Булочки-поповери
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти
На полуденок
Випічка, Булочки

А ви готували коли-небудь булочки з цікавою назвою поповери? це американські, порожні всередині та хрусткі зовні "вистрибують" булочки. Зазвичай їх наповнюють солодкої або м'ясною начинкою.

Вам набридли звичайні бутерброди в якості перекусу на роботі або на пікніку? Значить вам варто спекти булочки-поповери. Це ідеальна випічка, яку можна наповнювати будь-якою начинкою, адже вони виходять порожніми всередині. Готуються вони зовсім просто і зі звичайнісіньких інгредієнтів, які завжди знайдуться на вашій кухні. Зацікавилися? тоді розповідаю, як приготувати булочки-поповери, читайте і дивіться рецепт.

  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
булочки-поповери - фото крок 1
Підготуємо необхідні продукти для приготування булочок. Масло необхідно розтопити.
булочки-поповери - фото крок 2
Злегка збиваємо яйця з дрібкою солі.
булочки-поповери - фото крок 3
Потім додаємо тепле молоко і масло, знову збиваємо.
булочки-поповери - фото крок 4
Далі додаємо борошно і збиваємо тісто до однорідного стану.
булочки-поповери - фото крок 5
Форми для кексів (або для поповеров) змащуємо маслом і злегка присипаємо борошном (силіконові не обов'язково змащувати). Переливаємо тісто в формочки, заповнюючи їх на 2/3.
булочки-поповери - фото крок 6
Відправляємо форми з тестом в розігріту до 230 градусів духовку на 15 хвилин. Потім знижуємо температуру до 180 і випікаємо ще 15 хвилин.
булочки-поповери - фото крок 7
Акуратно дістаємо поповери з форми. Остуджують і за бажанням їх можна наповнити будь-якою начинкою або їсти просто так.

Схожі рецепти