Булочки-поповери
(покроковий рецепт з фото)
А ви готували коли-небудь булочки з цікавою назвою поповери? це американські, порожні всередині та хрусткі зовні "вистрибують" булочки. Зазвичай їх наповнюють солодкої або м'ясною начинкою.
Вам набридли звичайні бутерброди в якості перекусу на роботі або на пікніку? Значить вам варто спекти булочки-поповери. Це ідеальна випічка, яку можна наповнювати будь-якою начинкою, адже вони виходять порожніми всередині. Готуються вони зовсім просто і зі звичайнісіньких інгредієнтів, які завжди знайдуться на вашій кухні. Зацікавилися? тоді розповідаю, як приготувати булочки-поповери, читайте і дивіться рецепт.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо необхідні продукти для приготування булочок. Масло необхідно розтопити.
Злегка збиваємо яйця з дрібкою солі.
Потім додаємо тепле молоко і масло, знову збиваємо.
Далі додаємо борошно і збиваємо тісто до однорідного стану.
Форми для кексів (або для поповеров) змащуємо маслом і злегка присипаємо борошном (силіконові не обов'язково змащувати). Переливаємо тісто в формочки, заповнюючи їх на 2/3.
Відправляємо форми з тестом в розігріту до 230 градусів духовку на 15 хвилин. Потім знижуємо температуру до 180 і випікаємо ще 15 хвилин.
Акуратно дістаємо поповери з форми. Остуджують і за бажанням їх можна наповнити будь-якою начинкою або їсти просто так.