Поповери з лососем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати цю чудову закуску, від вас не буде потрібно спеціальних кулінарних навичок. Прості інгредієнти, простий процес приготування тіста і начинки, і у вас на столі відмінне блюдо!
У вас намічається вечірка або велике святкове застілля і хочеться смачно нагодувати і здивувати гостей? Я розповім вам, як приготувати поповери з лососем і сиром і у вас на столі буде чудова закуска, яку гості безсумнівно оцінять. Не лякайтесь, процес дуже простий і у вас все вийде!
- Борошно пшеничне - 140 грам
- Молоко - 220 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 2/3 чайних ложки (половина - в тісто, інше для начинки за смаком)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (розтопленого)
- Лосось слабосоленої або копчений - 50-70 грам
- Сир - 100-150 грам
- Зелень кропу - 20 грам
1. Молоко заздалегідь подогреем до температури приблизно 30 градусів. Вершкове масло розтопити, воно не повинно бути гарячим. Включаємо духовку, нехай розігрівається до 230 градусів.
2. Збиваємо яйця з сіллю і додаємо розтоплене вершкове масло. Розмішуємо.
3. Всипаємо борошно і половину молока. Розмішуємо віночком або міксером на невеликій швидкості.
4. Додамо, що залишився молоко і добре розмішати. Отримуємо в результаті тісто, по консистенції як на тонкі млинці.
5. Тесту вистачає на 12 паперів. Наповнюємо формочки трохи більше, ніж на половину обсягу.
6. Випікаємо 15 хвилин при температурі 230 градусів, а потім 15 хвилин при 150. Можна поставити на дно духовки ємність з водою. І ні в якому разі не відкривайте духовку під час випікання! !!
7. Поки поповери випікаються, можна приготувати начинку. Сир розминаємо.
8. Нарізаємо рибку дрібними кубиками.
9. І дрібно нарізаємо зелень кропу.
10. Змішаємо всі інгредієнти для начинки, додавши за смаком сіль.
11. Остигнули булочки-поповери надрезаем - всередині вони порожні як еклери( їх і називають ледачими еклерами)
12. Наповнюємо поповери.
13. Чудова закуска готова!