Паста з лососем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Любителі макаронів і шанувальники італійської кухні просто не можуть байдуже пройти повз цієї страви. Ніжний вершковий соус відмінно поєднується з рибним філе і доповнюється спеціями. Пробуйте!
Ніжна паста з рибою в сирному соусі. Рибу поріжте і злегка обсмажте, пасту відваріть до готовності. Приготуйте соус - налийте на сковороду вино, доведіть його до кипіння і додайте подрібнений сир, вершки і розмарин. Дайте закипіти і проваріть до загустіння. На тарілку викладіть пасту, рясно полийте соусом, покладіть шматочки риби і подайте на стіл. Смачного!
- Лосось - 400 грам
- Спагеті - 320 грам
- Пармезан - 160 грам
- Вино біле сухе (stolovoe) - 120 мілілітрів
- Вершки - 180 мілілітрів
- Масло оливкове - 40 мілілітрів
- Розмарин листя - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Рибне філе порізати кубиками і злегка обсмажте на сковороді.
Відваріть макарони до готовності.
Пармезан подрібніть в крихту за допомогою блендера.
Налийте на сковороду вино, доведіть його до кипіння і додайте сир, вершки і розмарин. Дайте закипіти і проваріть до загустіння. На тарілку викладіть пасту, рясно полийте соусом, покладіть шматочки риби і подайте на стіл.