Popoverи
(покроковий рецепт з фото)
Popoverи - легка здоба швидкого приготування! Ідея приготування цих булочок з розмарином і морською сіллю прийшла в голову чоловікові моєї подруги і мала величезний успіх. Булочки - хрусткі і солоні!
Поповери потрібно випікати в попередньо нагрітій духовці. Листочки розмарину пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері. Тісто добре перемішайте і дайте йому трохи постояти. Коли тісто розкладіть по формах, посипте його зверху великою морською сіллю. На випічку поповеров у вас піде приблизно 30 хвилин. Здоба повинна бути сухою і порожнистої при постукуванні, золотистої і хрусткою. Поповери відразу витягніть з форми, щоб вони не стали олійними. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 2-3 штук
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Морська сіль - 1, 5 чайних ложки
- Розмарин - 2 штуки
- Олія - 1-2 Ст. Ложок (для змащування форми)
Підготувати продукти.
Змішати яйця з молоком і розтоплене масло.
Додати борошно, сіль 14 середня лінія, добре збити..
Гілочки розмарину очистити від листочків.
Розмарин додати в тісто і дати йому трохи постояти.
Розігріти форму і добре змастити маслом. У формочки налити на половину висоти тісто.
Випікати при 220 градусах 15 хвилин, а потім при 180 градусах ще 10 хвилин.
Смачного!