Пончики по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Ці ніжні, повітряні пончики просто тануть у роті, а готуються зовсім нескладно. Підходять для сімейного чаювання, сподобаються всім без винятку. Раджу обов'язково приготувати!
Подавайте пончики з цукровою пудрою або меленим какао. У тісто можна додати ваніль, корицю або какао-порошок.
- Борошно пшеничне - 160 грам
- Згущене молоко - 95 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 300 мілілітрів

1. Підготуйте всі продукти.

2. До згущеному молоці додайте яйця, збийте.

3. Додайте сіль, цукор.

4. Просійте борошно і замісіть тісто.

5. Формуйте пончики і обсмажуйте в киплячому маслі.

6. Смачного!