Пончики по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Ці ніжні, повітряні пончики просто тануть у роті, а готуються зовсім нескладно. Підходять для сімейного чаювання, сподобаються всім без винятку. Раджу обов'язково приготувати!
Подавайте пончики з цукровою пудрою або меленим какао. У тісто можна додати ваніль, корицю або какао-порошок.
- Борошно пшеничне - 160 грам
- Згущене молоко - 95 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 300 мілілітрів
1. Підготуйте всі продукти.
2. До згущеному молоці додайте яйця, збийте.
3. Додайте сіль, цукор.
4. Просійте борошно і замісіть тісто.
5. Формуйте пончики і обсмажуйте в киплячому маслі.
6. Смачного!